Open club bijeenkomst 29 maart 2023

 

Kom kennismaken met Rotary club Apeldoorn Noord

Rotary club Apeldoorn Noord nodigt je tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 29 maart 2023. Met onze open clubbijeenkomst willen we geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’.  Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. 
Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Apeldoorn, maar ook ver daarbuiten. 

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken. 

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Open clubbijeenkomst
Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst op 29 maart. 
De ontvangst is om 18.00uur in de Keizerskroon, Koningstraat 7, Apeldoorn. 
Ter kennismaking iets drinken, een gezamenlijke maaltijd met aansluitend een presentatie over Rotary en ons ledenbeleid met alle gelegenheid om vragen te stellen.
De bijeenkomst is om 20.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 27 maart via e-mailadres rtthomson51@gmail.com . Kosten van de maaltijd €27,- voor eigen rekening.

Meer informatie over Rotary kun je vinden op www.rotary.nl .